Cim33 Creative Commons License 2008.09.24 0 0 1976

Tegnap véletlenül belefutottam az AXN-en az első évad pilotjába. Így az 5/1 után tettem néhány érdekes felfedezést. :) Cuddy például pontosan az a enyhén hisztérikusan nevelni igyekvő főnökasszonyként kezdte, mint amit itt kifogásolt valaki, hogy a negyedik évadra mennyit romlott a karaktere. :) Szóval nem romlott, csak visszatért az alapokhoz. :)))

House is, Wilson is látványosan fiatalabb volt, Wilson soványabb is, House meg kicsit "bunkóbb", mint mostanában. Mindenesetre a nagy lelkizések nyomait se láttam.

Chase nemcsak a kis buta szőke figuráját hozta, amit később néha rányomtak, hanem kiderült róla, hogy időnként pazar ötletei is vannak. Hogy ki miért lett a csapat tagja, azon jókat nevettem, már nem emlékeztem rá.

Omar Eppsnek sokkal keményebb, "feketébb" kinézete volt, mint később. A negyedik évadban afféle előkelő, túlintelligens, "nem érdemli meg a világ a tehetségemet" hangulata volt, és kezdett idegesíteni, hogy csak dísznek van.

Szakácsi még nem nagyon talált bele a figurába, ezért szokatlanabb volt (Laurie hangja után főleg), mint mostanában Kulka.