Szerintem mindenki ismeri Machiavelli „Oszd meg (a népet), és uralkodj” elvét. Vagy biztos sokan látták az „Amikor a farok csóválja” című filmet. A lényeg, a valós hibákról, illetve a megtehető dolgokról való figyelemelterelés.
Addig, amíg nincs társasház, felesleges a játszótérrel foglalkozni, és felesleges nekünk lakóknak egymás ellenszegülni, mert gyengülünk a Liliomdomb Kft felé. Remélem érhető, amit mondani akarok ezzel!
A játszótér mellett vagyok, de arról majd a társasház dönt, ezt törvény írja elő (2003. évi CXXXIII.)
Vannak viszont olyan valós problémák, amihez összefogás kellene! Javasoltam már, továbbra is javaslom, hogy amíg nincs hivatalos társasház, nem követünk el jogsértést, ha létrehozunk egy árnyék társasházat, megfogalmazzuk a valós problémákat, és közösen (akár ügyvéddel), képviseljük magunkat a Liliomdomb Kft felé.
Az eddig lakógyűléseken én próbáltam kezet nyújtani Varga Úrnak, amit nagyon félreértett, és folyamatosan támadt. Vannak dolgok, amik nem úgy készültek el, készülnek el, ahogy kellett volna. Én próbáltam jelezni, hogy nem kötöm az ebet a karóhoz, de biztos vannak olyan megoldások, amiben a Liliomdomb Kft is, és Mi is jól járunk, jogi, és mindenféle hivatalos körök nélkül. Ez eddig nem működött, remélem fog, ha nem, akkor meg vannak a fórumok, ahol hivatalosan lehet lépni, igaz ez lenne a legrosszabb megoldás, mert évekig húzódhat.
Ki, mit gondol erről?
Az hogy a makett marketing terv volt, azt ők gondolják, nekem a szerződés része volt, az alapján döntöttünk. Illetve, most ezt mondják, de eddig arról volt szó, hogy a makettel a „legplasztikusabban” mutatják be a lakópark „tökéletes kicsinyített mását”
Pontosan itt olvasható:
http://www.liliomdomb.hu/liliom&id=maket
Itt sem az ebet szeretném kötni, de vannak ésszerűtlen, logikátlan, dolgok a kertben, amiket ráadásul olcsóbban is meg lehetne oldani, ha már nem úgy készül el, mint a maketten
(BTW, mi 13 hónapja költöztünk be, de a műszaki átadáson készült hibalista 70%-át még nem csinálták meg, ettől függetlenül lakható a lakás, és boldogan élünk. Egy részét megcsináltam én, a többit meg majd megcsinálják idővel. Felesleges ezen idegeskedni, úgy sem lesz meg hamarabb.)