Doktor Toka Creative Commons License 2008.09.22 0 0 20671

Hát nekem mage-m van, ha érdekel mondok róla 1-2 dolgot.

1: Iszonyat kényelmes class. Én azért lettem mage, mert a.) portál, b.) ingyen víz. Ez a két dolog nagyon-nagyon kellemes, főleg a portál. Napi 10 reagens megy el átlagban a városok közti ugrálással. A mi szerverünkön ráadásul nincs nyaggatás vízért meg portálért, néha egy-egy WTB portal (1-5g között szoktak adni érte), meg szökőévente kér valaki vizet és mindig adok is neki. Bg-ken, meg "Gief table!!!!4", amit ált. leszarok. Néha trade-ben adok nekik egy stack cookie-t.

2: Leveling. Hát ez már necces. Kb. lvl 40-ig elég szívás, utána már könnyen megy. Full frost FTW.

3: PvE. Az én tapasztalom az, hogy igen szép dps-t lehet kitolni a mage-dzsel. Aoe-környezetben abszolút odaver mindent (MH trash), de single targetben sem marad le sokat a lock és a rugó mögött. (Ez T4, ZA + T6 elejére vonatkozik.)

4: PvP. PvP-ben elég szarmantyú a class, amíg az embernek nincs megfelelő gearje és skillje. Fullos S2 gearrel, skill nélkül (én) már el lehet karistolni bg-ken, addig inkább szenvedés.

Összeségében: a mage nagyon fun. Nem a legerősebb kaszt semmiben, de a kényelem és az érdekes játékstílus miatt megéri. Ráadásul raidben lehet dps közben pizzát enni. ;)

Előzmény: SzabZ (20659)