Törölt nick Creative Commons License 2008.09.22 0 0 1681

Kedves Moderátor!

Kérlek segíts!

Hiába írtam 2 levelet az inda belépőoldalánál talált email címre, válaszra sem méltattak. Próbáltam a moderator kukac mail.index.hu címre is írni, de Delivery Status Notification (Failure) hibaüzenettel visszajött a levél. Mostmár nem tudom, hogy hol máshol kérhetnék segíséget.

A problémám az, hogy megsérült az indexen használt elsődlegges nickem. A nickem a RepülőgépÉpítő volt, most viszont csak a Repül része jelenik meg a fórumon a nicknevek válltásánál. Ha a repulogepepito kukac index.hu azonosítóval be akarok lépni a fórumra akkor azt írja ki, hogy nincs hozzá jogosultságom, közben szépen beléptet mégis vele, a mail boxomat is elérem, a blogomhoz is van hozzáférésem, de csak a csatolt nickkeket tudom használni a fórumban mert nem történik semmi ha a Repül nickre válltok, maradok a csatolt nicken.

A jobb fölső sarokban viszont látom, hogy a repulogepepito kukac index.hu azonosítóval vagyok belépve.

Feltétlezem, hogy megsérült a RepülőgépÉpítő nickem, mivel annak csak egy része jelenik meg. Az lenne a kérésem, hogy próbáljátok meg kijavítani.

Üdv Rep