PRN-Drive Creative Commons License 2008.09.21 0 0 15

Zenekaralapítás céljából keresek egyszemélyben zongorán, gitáron, és esetleg dobon játszó tagot, és egy énekest, aki legalább a basszusgitáros szerepét is el tudja vállalni.
Életkor: 18-25
A hangszerek váltogatása fontos része az általam elképzelt zenekar ismertetőjegyeinek, de nem sportszerűen szeretném űzni. :) Az én fő hangszerem a dob, és mellette tudok gitározni, és zongorázni.

Sikerzenekart akarok létrehozni, és azt szeretném, hogy egyrészt a tetszetősség, másrészt az ehhez idomított, viszonylag egyedi hangzás határozza meg, hogy mit csinálunk. Így jó ha megvan a külsőségek, és egyéb hozzávalók élvezete is. :)

Fő inspirációnak a Depeche Mode Devotional időszakát említem meg, amikor Alan Wilder szintizett, dobolt, és zongorázott, Martin Gore pedig szintizett, gitározott, és énekelt. Zeneileg is irányadónak tartom a Depeche Mode-ot, illetve a következőket szabadon: Massive Attack, Killing Joke, Nine Inch Nails,
EBM zenék... stb.
A zenei tudást illetően is ezt a színvonalat szeretném megütni.

Ez az elképzelésem, és emellett nyitott vagyok más ötletekre is, és annak is örülök, ha ezeken az alapokon más szeretné vezetni a zenekart a saját egyéniségére formálva.

Kezdeti koncertlehetőségeket adottak. Próbahely, felvételkészítési lehetőség és alapfelszerelés van, viszont samplereim, és egyéb elektronikus cuccaim nincsenek.

A lényeg a zenei igényesség, exhibicionizmus, és a szívósság!

Email: thethirteenthflooropening@hotmail.com
Tel.: 06 70 586 94 17