Minél idősebb lesz az ember, annál cikornyásabbá válik a szakadt farmer, a póló, a tetkó, a piercing, a zabolátlan szöveg és a levesevésnél az asztlra támaszkodó kar!!!! Persze vannak, akik sose nőnek fel és vannak akik ezt akarva támogatják és ösztönzik, miközben maguk szmokingba mennek a strandra is:((((((((((( Hiába no, kell a nyers tömeg!!!!:DDDDDDDDDOrbán Viktor hátizsákkal jár tárgyalni
Vannak az ember életében olyan tárgyak, amelyeket mindenhova magával visz. Orbán Viktornak például egy hátizsák szegődött örök társául, amelyet mindenhova magával hord. Akár elnöki szintű tárgyalásokra is
Lapunknak akkor tűnt fel a hátizsák, amikor az SZDSZ elnökével, Fodor Gáborral találkozott csütörtök délután Orbán Viktor a Képviselői Irodaházban.
Az ellenzék vezére zakójára vette fel a tatyóját, így lépett át az ellenőrző ponton is, majd evvel ment fel az emeletre. -
Utoljára 1992-ben láttam politikuson – Pető Ivánon – hátizsákot, hivatalos eseményen - emlékezett Görög Ibolya. A protokollszakértő szerint a hátizsák egyfajta jelmez, amely a fiatalságot hivatott jelképezni. - Ugyanakkor egy kissé infantilisnek tartom ezt a kiegészítőt - dorgált a szakember.Lapunk megtudta, hogy a zsák annyira a szívéhez nőtt a volt miniszterelnöknek, hogy mindenhova ezzel jár. Ebben tartja személyes iratait, könyveit, naptárát. A zsák is kedvenc sportjához, a focihoz köthető: - Eredetileg fiamnak, Gáspárnak vásároltam ajándékba, két évvel ezelőtt, a németországi foci vb-n. Nekem volt egy unalmas, "politikusi" aktatáskám, de az elszakadt. Mikor Gáspár meglátta, hogy mi történt, odaadta kölcsön - mesélte lapunknak a zsák történetét Orbán Viktor. - Kényelmes, és ugyan kicsinek tűnik, de olyan jól elfér benne minden, hogy halogatom a visszaadást - tette hozzá a Fidesz elnöke
http://borsonline.hu/news.php?op&hid=13692
szegény miska, leginkább a prosztó öltözködési stílus áll közel a személyiségéhez.