Mr.Dimitrij Creative Commons License 2008.09.20 0 0 777
Ennek örülök, de tényleg! Jó, hogy van olyan forrás, ahonnan a bátrabbak olcsón juthatnak hozzá hobbijuk eszközeihez.
Én máshogy működök. Egyébként teljesen más lenne a kép, ha pl. kérne 20% előleget. Ez már egy akkora összeg, aminél a vevőjelölt 2x is meggondolja, hogy eláll-e a szerződéstől. Az ilyen előre utalásos dologban engem az is zavar, hogy olyan érzésem van, a kereskedő magától nem tudná megfinanszírozni a beszerzést. És mivel nem többmillióról van szó, ez nálam a komolytalanság jele. És rengeteg a kérdés: ott helyben hogyhogy nem tudják eladni? Ilyen jó árakon miért nem hoz be többet, hiszen ezzel csökkentené a vevői kockázatot és biztosan el tudná adni. Stb...
Nekem ez továbbra is sántít. Évától, jófejségtől, emberi jellemtől és mindentől függetlenül.

Arról nem beszélve, hogy ha van a kezemben 300e pénzegység, akkor azonnal akarom a gépet, nem egy hónap múlva. :-)) Plusz a gari, a biztonságérzet... de különbözőek vagyunk (bár ahogy itt olvasgatom a topikokat, többen vannak olyanok, mint én)