fatema Creative Commons License 2008.09.19 0 0 225

ami a többit illeti. Megnézem,van-e képem fürdőszobáról,nincs kizárva!

De nem kell aggódnod,mert nagyon jól ki vannak találva,kényelmesek,praktikusak,ha nem is nagyok,de mégis pont még kényelmesen működnek. Van kádas, a suitok-ban,a többi zuhanyfülkés.Ez utóbbi kényelmesebb amúgy,mert nem kell ki-be mászni a beleállásnál,idősebbeknek. (én Costa-járó vagyok,azokról beszélek)

A szüleidnek én a Földközi-tengert javasolnám, mert békésebb, több a kultúra ,a látnivaló, viszont kevesebb a zaj,és nem hiszem,hogy főleg fürödni mennének,legalábbis mi inkább nézni megyünk,és mi sem vagyunk már fiatalok.

A Kanári-szigetek felé menő út egy részét már megtettük,Gibraltár és Lisszabont illetően, nem tudom,télen milyen a tenger,de ősszel tökéletes volt. Februárban már jártam Madeirán,20 fok volt,de a tenger  nem alkalmas fürdésre.

Semmiképp nem vinném a szüleidet nyáron a Földközi tengerre,meg lehet őrülni a melegtől, ne tedd ki őket ilyesminek,nem élveznék a kirándulásokat!És ne feledd ,hogy a sok gyerek mindig nyáron van, akéső őszi utak csendesebbek. Igaz,az olaszok a csecsemőket is hozzák:o)

Mi most pl. november 5.-én megyünk ,(Savonából, Ciprus, Alexandria felé,ez lesz a 6. utunk a Costával )  mert ez nagyon jó áron volt,az utolsó őszi időszakot nézd meg, mindig jó árban van, pláne pronto price, meg a kora tavasziak is olcsóbbak!

Én pronto párti vagyok,mert előre szeretek tervezni,de akinek az is jó,a last minute is nagyon jól bejöhet! Én is láttam már egy héttel egy út előtt kevesebb,mint félárért! De nem kizárt,hogy ezek főleg belső kabinok,és nyilván nem a legnépszerűbb útvonalakon, mégis azt mondom,érdemes figyelni.

Előzmény: eagle24 (223)