Laci63 Creative Commons License 2008.09.18 0 0 807
Hali!

T-Home: gondolom az eredeti IPTV-s T-Home-ról van szó...merthogy ugye a matáv(nekem már az marad) kíváló marketingesei újabban minden lakossági szolgáltatásat annak hívnak (telefon, tv, internet) =:-o

Nálam most jártak vezetékes telefont áthelyezni, és elsősorban az internet miatt kérdezgettem az adsl lehetőségekről a szakit. Azt mondta, hogy 4M-s adsl-t tudnak vállalni, a 8M necces , bizonytalan, mert noha új kábel van lefektetve, de baj van vele, és keresik az okát. Éppen ezért T-Home-ot -aminek kell a 8M-s adsl kapcsolat- nem is vállalnak addig. (Ez nem hivatalos vélemény)
Szóval mindkettőtöknek igaza lehet. Amíg meg nem találják mi a gáz a kábellel (ha megtalálják :-( ), addig nem kötnek új T-Home-ot , a korábbiakat pedig megpróbálják életben tartani, pl úgy, hogy keresnek egy olyan érpárat, amin (éppen akkor) megy a 8Mbit.
Engem csak a net miatt érdekel, IPTV-t nem akarok, én inkább a kábeltv-nél maradok.
A net egy másik gázos ügy...
Az adsl távolságfüggése, és egyéb műszaki okok miatt én inkább a kábelnetes internetet szerettem volna, de azt nem lehet, mert ugye a T-kábel kábeltv-t ugyan a Telephant továbbszolgáltatja, de a kábelnetet NEM ! (gondolom üzletpolitikai okból :-( )
Lehetne persze az ő netjük, de ők is csak 4M/1M-t tudnának adni, mint az adsl és az ár...hát hogyismondjam...nem 2008-as szint... :-(
Marad az adsl 4/1-es remélve, hogy rendberakják egyszer majd a kábelt, és "akár" 8M is lehet.

A tervezőkkel meg én is szívesen elbeszélgetnék egy-két dologról, hogy hogyan is gondolták... :-(
Előzmény: Sica (802)