Szia Szil! Sziasztok!
nálunk T-Home van bekötve! Most is az megy. Egyszer lefagyott az egész, akkor bepróbálkoztak, hogy valami kábel hiba, és hogy álljunk el a szerződéstől. Mondtuk, hogy nem, javítsák meg. Úgyhogy megcsinálták, és azóta megint működik. Szóval az, hogy itt nem szolgáltatnak, nem éppen igaz...
Fűtésen én is ki vagyok akadva. Döbbenet, hogy mindenki mást mond. A közös képviselő szerint életveszélyes, a Terra gépésze szerint viszont minden rendben van. Most akkor mi van???
Ez a lift dolog meg... döbbenet. És az a legdurvább benne, hogy nem látom a megoldást. Mert ugye az jogos, hogy azon a meredek lejárón nem épp ideális felcuccolni a kukákat, viszont az sem az, hogy erre használjuk a személyliftet. Tehát nincs megoldás, mert így hirtelen nekem két megoldás jutott eszembe. Egyfelől az, hogy kellene egy teherlift erre. Na ez ugye nem lesz. A másik, ha nem a mélygarázsban lennének a kukák, hanem a parkolónál lenne kukatároló, amiben lehetne tartani a kukákat és nem kellene felhurcolni. Erre sincs hely, mert ugye hol... minden helyet eladtak parkolónak és nem is épült kukatároló. Szóval jó kérdés, hogy aki tervezte, hogy a mélygarázsban legyen a helye, az mégis mit gondolt a kukák mozgatásáról? Azt elfelejtette belekalkulálni, hogy üríteni is kell ezeket néha???