Erinaceus Creative Commons License 2008.09.18 0 0 5744
Gotm2 – Prince

3. fejezet

Az 1950-es és 60-as években artilleryre gyúrtam békésen, illetve gyártottam a sereget (infantry főleg), amivel felvonultam a keleti, ázsiai fronton, ekkor még nem döntöttem el, India vagy Oroszország lesz-e az áldozat.

Elvileg India lett volna, de kitört egy orosz-kínai háború, ami jótékonyan megcsappantotta Sztálin erejét, így tempóban én is az orosz medvét kezdtem el leteríteni…

Ez úgy 1970-ben indult, és 1973-ra már el is foglaltam Moszkvát (is), még volt hátra 3 város, amikor is látom ám, hogy Kína elfoglalja Szentpétervárt…

Nos, ekkor villámgyorsan hadat üzentem Maónak, és a várost „magamhoz vettem”. Mindenképpen jó volt a történelmi pillanat, mert Kína még 20 kör messzeségben volt az infantrytól, nekem meg 15 kör volt a panzerig…

Kurz und gut: 1978-ra Kína már nem volt jelen Eurázsiában – Pekinget panzerekkel (is) vettem be. Maó Ausztráliában fog tovább tengődni – van ott neki 5-6 városa, de a dolog nem túl érdekes – én már készülök a marine-okkal, destroyerekkel, transportokkal, és a 80-as években már repülőflottám is lesz anyahajókkal…

India nem terjeszkedett tovább: van 5-6 városa Eurázsiában és 2 Kelet-Afrikában – ő lesz a következő áldozat. Terv: végezni vele az 1980-as években.

Amerika és Anglia érdekes lesz: védelmi szövetségük van!

Ezzel együtt Churchill sok városával (Afrika!) nagyon fejletlen, ha megerősödök tengeren, ketten együtt is bevállalom őket…

(kémkedésem erős, látom az összes Amcsi várost, termelésüket is).

2000-re már csak Amerika (Északon és Délen) kellene maradjon ellenségnek, kíváncsi vagyok, végül is milyen hadseregem lesz, terveim szerint erős légi fölény lenne jó (bomber-flotta tengeren)