Quizas!
Nekem az anyu mostanság mesélte, hogy velem is ez volt a gond.
Bement szülöi és állandóan azt hallotta hogy a Mónika igy verekszik, meg ugy.
Tudta mert mindig kék zöld voltam és el is meséltem hogy jött az Xy és megvert én meg nem hagytam magam.
Erre nem lehet azt mondani hogy ha valaki odajön és megver, hogy jol van kislányom hagyjad magad.
Itt szépen persze de el magyarázta hogy ne legyek barom ne hagyjam magam, de ne kezdeményezzek soha. Gyengébbet, beteget, nem verünk csak azért mert.
De egyébként ha bármelyikünk visszaemlékszik... mi is verekedtünk( vagy legalábbis én) de akkor nem volt ekkora ügy csinálva belöle. Ha olyan volt kaptam a tanártól egy maflást, de azt soha nem mondtam el otthon. És nem azért, mert féltem volna attól hogy a szüleim bemennek tanárt verni....
Az iskolába is le kell rendezni hogy ki az akit egész évben verni fognak, és kit nem.
Ki a leggyengébb ellenörzés ez. Ez van az oviban is, és mindenhol.
A munkahelyen is csak ott már nem verekszik az ember, hanem más megoldással, de ott kiszürik ki a leggyengébb, és ki kivel lehet kiszúrni.
Ez a élet. Hagyni kell. Lerendezik és kész. De ha beleszólnak sokkal rosszabb.
Szerintem.
Ott a tanár, rendezze le ő. Ő akkor és ott pont tudja mi a probléma.
De már délután, otthon nem ugyan az a szitu.
Én azon az állásponton vagyok inkább féljenek tőle, mint ő féljen iskolába menni.
Elnézést kérek mindenkitől akinek nem ez a véleménye. Ez az én saját álláspontom.
Én a "farkas törvény" szerint lettem felnőtt, de vallom, inkább elönyöm, mint hátrányom származott ebből.