Willie Creative Commons License 2008.09.17 0 0 159
"Ez nem így van. Felosztják a helyeket, és az azonos árúak egy csoportban vannak. "

Te mikor vettel utoljara repjegyet? Merthogy kurvara nem ugy van mint ahogy te azt gondolod. Eloszor is azert mert a legtobb legitarsasagnal elore kivalaszthatod a helyet van ahol mat jegy megrendelese kozben. Van, ahol a felszallas elott 24 oraval. Ez a gyakorlatban ugy megy, hogy a weblapon magmutatjak neked az ulesterkepet es te raboksz arra a helyre, ahol ulni szeretnel. Soha nem volt meg pelda arra, hogy az turistaosztalyt nem egy blokkban mutattak volna. Azaz barmely helyet valaszthattam.
Masodszor, ha ez nem lenne eleg, akkor szemelyesen is tapasztaltam, hogy a mellettem ulo utas ugyanakkor vette a jegyet mint en megis 3x annyit fizetett erte. Csak az en jegyem kotott idopontra szolt, o meg modosithatta ingyen ahanyszor akarta.

"A transzatlanti járatokon biztosan jobb az ellátás a gép elején lévő részben! "

A gep elejen a first es a business class van tehat ertelemszeruen ott jobb az ellatas, mint a gep vegeben levo economy class-on. Viszont a harom osztalyon belul nincs kulonbseg a szinvonalban. Azaz a turistan az elso sorban ugyanazt az ellatast kapod, mint a legutolsoban (sot megsugom neked, hogy hatul jobb ulni, mert onnan kezdik el osztani a kajat igy meg biztosan van valasztasi lehetoseged, ha viszont elol ulsz akkor lehet, hogy addigra mar elfogy az egyik fele es be kell erned azzal, ami megmarad )

"Hogy ki hol ült, nem tudom, nem is állítottam semmit erről. Az is lehet,
hogy mindkét osztályon lehet flexibilis jegyet venni, de az tény, hogy ebből a szempontból nem voltak egyformák a jegyek!"

Akkor tulajdonkeppen min vitatkozunk? Te sem tudod, hogy ki hol ult en sem tudom. Csak azt tudjuk, hogy kulonbozo jegyeik voltak. En csak arra szerettem volna ramutatni, hogy ez nem jelenti azt, hogy az egyik az elso osztalyon vedeli a pezsgot a masik meg hatul a majszolja a sajtos szendvicset, mint ahogyan egyesek (koztuk te is) vizionaljak...
Előzmény: Kitty Bennett (157)