Az rossz hír lenne, hogy a vazallusokat is külön ki kell nyírni a conquest-hez... Megerősíti ezt más is?
Mert egyébként szerintem igen jól állok.
1942: Franciák a vazallusaim akartak lenni, és már nagyon régen azok, de számítok rá, hogy a végén pár tankkal esetleg át kell rohanni rajtuk. Ők lesznek a végső epizód. Rajtuk és az amcsikon kívül a többieket vagy kiírtottam, vagy háborús vazallusok lettek, esélytelenül a felszabadulásra. Az amcsik vannak már csak, de hozzájuk meg kell várnom a tankokat, a '60-as évekre meglesznek. Mondjuk most betámadtak, de elvetélt a kísérlet, én meg most telepítek várost Dél-Amerikában. Ugyanezt tervezem északon is (Kanadánál), onnan fognak indulni a panzerek, ha lesznek. Dél-Amerikát pedig a maradék infantryjaimmal és a friss arty-kkal fogom elfoglalni. Nálam Churchill egyvárosos volt egészen amíg partra nem szálltam nála 18 egységgel... 2 körig húzta.
Ami furcsa, hogy még senkinek sincs rajtam kívül infantry-ja... Mondjuk persze a jó öreg nyomd-le-először-a-legerősebbet elvet követtem. Indiának lehetett volna esélye rá.
A kutatásban nagyon fontos volt, hogy korán elfoglaltam az oroszokat, így egy idő után 6-7 fejlett város versenyzett az ellenfelek 3-4-ével szemben. Esélytelenül.
Kicsit félve indultam neki az emperoron, de megérte. Remélem nem cáfol rám Roosevelt.