Persze hogy éltem akkor. Csak másik testben... :)
"Komolyra" fordítva a szót.
Tegnap írtam erről. Egyáltalán nem gondolom, hogy taposták...
Nem tudom, hogyan csinálhatták.
Valami ismeretlen, körmönfont módon valószínűleg; sokféle trükk van már ám manapság, csuda dolgokat tudnak csinálni, akik nagyon akarnak...
Ha ilyen gabonakör lett volna száz éve, elhiszed hogy már akkor is szenzáció lett volna, lefotózták volna és tudnánk róla? Mellesleg ötven éve sem volt... (még akkor sem tudta a legtöbb huncut gazfickó, mi a bináris kód.. ;) )
Azóta van, amióta divat lett ilyet csinálni...
Jó reklám az adott településnek, ahol van kör pl.
Honnan tudod, hogy nincs benne a turpisságba pl az egész falu hm...? ;)
Kizárt? Tartok tőle valószínűbb, minthogy kis zöld emberkék a Zéta Retiküliről üzengetnek...
Párszáz ember, alapos, ügyes előkészítéssel, tervezéssel simán csinál egy éjszaka alatt egy ilyet, akármilyet...
Mellesleg nem is feltételen kell rövid idő, hetekig is lehet titokban csinálgatni, elhagyatott szántókon, a környékbeliek beavatásával, az odavezető földút lezárásával pl...
Pl, ha megnézed a műholdfelvételt, amit alább betettem, kissé feljebb van egy gyanús folt.
Lehet hogy az első próbálkozást elrontották a kaszáslegények..? ;)
Tudd, hogy hinni akarok, akárcsak Mulder. Az UFÓsok pártján vagyok!
De az ilyesmit nagyon kritikusan ajánlott szemlélni..
Többek közt pont azért köznevetség tárgya az UFO-kutatás, mert a legtöbb gyakorlója nem pártatlan; hisz, hinni akar, ezért komolyan vesz egetverő átveréseket is sajnos...