Vezso Creative Commons License 2008.09.15 0 0 6688

Aha. :) Próbáltam úgy bánni vele, mint a paradicsommal (kicsit gyakrabban locsoltam), úgy látszik több kell neki. Na majd jövőre. Ez a vicces a kertészkedésben, nem az van, hogy nemsikerült, na holnap megpróbalom emígy... :))

Másik kérdés. Mint írtam most tavasszal lett feltörve a kertem. A fű nagy részét sikerült kiszedegetnem, persze még van mit csinálni, de a folyókával nem bírok. (szulák, azt hiszem) Gyakorlatilag nem tudok érdemi munkát végezni, mert a kerti munka szinte egyet jelentett a folyóka kihúzgálásával és nem lehet kiirtani. Úgyhogy nehezen, de arra a döntésre jutottam, hogy gyomirtót kap az ősszel, miután minden lejött a földről, nem lesz semmi áttelelő. (a folyókát kivéve) Ennek megfelelően egy ideje nem is húzgálom. Tudnátok segíteni? Mármint nem a húzgálásban, hanem, hogy milyen szerrel, mikor irtsak. Apám a Glialkát ajánlotta. Nem szeretném nagyon megterhelni a vegyszerekkel a földet.

A kerítés előtt pedig van valami cserje, amit szintén képtelenség kinyírni a szomszédok csak tamariskának hívják. Apró level és kicsi rózsaszín virágai vannak, termése olyan mint a som, csak kisebb. Ezt ki lehet valahogy irtani, hogy az alatta lévő fűben a lehető legkevesebb kár essen?

Előre is kösz szépen.

Előzmény: il1321 (6682)