szimizso1 Creative Commons License 2008.09.14 0 0 8081

Ha jól megfigyelted a küldött rajzokat, sajnos azt kell, hogy írjam, minden meghajtó egy másik konstrukciót igényel. A V21-es meghajtóra kivitelezett tölcsérek sem a legjobb konstrukciók, de legalább vintage hammond hangjuk van! Egy digitális hangszeren biztosan sokkal rosszabb hangjuk lenne, mert -gondolom én!- a lezliből vett hangmintákat ugyan olyan hangforrásból reprodukálni olyan lehet, mint régen a kazettáról kazettára másolni egy BRG magnóval:-) (bár minden izlés dolga) Nézzétek el nekem a hasonlatot, de én megszállott hi-fista vagyok. Sok kűzdelem után elégedett vagyok a saját hangszerem hangjával. Ebből is ki kellett venni egy vintaget, hogy nekem is tetszen.

Summa-summarom, szerintem vintage hangmintát, csak hi-fi hangsugárzókon lehet reprodukálni. Különben oda az eredeti hang!

Az én lezlieimet is azért szeretném három utasra építeni, mert bizonyos részletek a hangképből hiányoznak, vagy nem szólnak olyan konkrétan. Remélem, hogy jó konstrukció lesz. Addig nem mondjunk róla rosszat, amig nem bizonyosodik be a "rossz" hangja.

Ui.: Az alkotás öröménél kevés jobb dolog van! Megvenni valamit, csak pénztárca kérdése, és sokkal rövidebb ideig tart az öröm:-)

Előzmény: ozjo (8080)