hbela74 Creative Commons License 2008.09.14 0 0 7984
Nyugi urak.

Először is gratulálok a Cadetsnak a győzelemhez. Tetszett mindenkinek a hozzáállása a dolgokhoz így nekem is könnyebb volt. De vasárnapra ennél még több kell majd. Nem a fizikai felkészülésre gondolok hanem a mentálisra. Minden a fejekben dől el.
Köszönöm a segítséget Csontinak, Pötyinek, Tóth U. Daninak, Szöllősi Gergőnek,Doriánnak, Móninak,Tinának, a barátjának Alexnek.

Gulyásfesztivál jó volt. 6m*3m sátor tv,dvd, molinó,mezek cuccok, szórólapok,mindenek. Reggel 6kor lepakoltunk utánna én mentem dolgozni. Öcsém meg a családja egésznap ott volt. Az enyén csak annyira jött el a fesztiválról hogy a meccsen is segítsenek. Szivesen segítenek csak szerintem nem az ő dolguk lenne. Köszönök annak a pár embernek aki kijött a csapatból de azt hittem tovább maradtok ott nem csak egy kicsit.

Eláruljátok hogy miért is kell akkor nekem bármit is megszervezni? Ezért? Toborzás? Kivel ha ki se jöttök?

Mindegy és attól csinálom tovább a dolgokat. :)))

Tegnap a fesztiválon odajött hozzánk egy srác és megkért minket hogy vegyünk részt az Okt.5-n rendezendő motorosbörzén a Cora mellett. Az idén amerikai autók is lesznek kiállítva és ezért kellene kimennünk. Ugyanígy sárorral meg mindennel még egy kis bemutató arénázást is csinálhatnánk a füvön a közönségnek.

És ne felejtsétek el szept 27.-ét se amikor Szolnok napja lesz a díákoknak a ligetben.

Mindkét eseményre lehet jelentkezni nállam, a fórumon vagy telefonon.

Varró én 20.án délután megyek a mert dolgozom délelőtt és öcsém is jön velem. Aki délután jön szólok hogy van még 2 hely a kocsimban.

GO SOLDIERS!!!! GO CADETS!!!!