Üdvözletem! Megcsináltam életem első paypal-os fizetését. Működtetek egy közösségi oldalt /egyszerű fórum valójában/ és a reklámmentességért, és a chat lehetőségéért lehetett fizetni.
Mivel most először használtam ezt a szolgáltatást, leírnám hogy hogy volt, hogy a tapasztaltabbak írják már meg hogy ez normális menete-e a dolgoknak.
Szóval az adott adminisztrációs felületen kiválasztom, hogy mekkora összeget akarok küldeni. Erre átdob egy paypal-bejelentkező részre, ahol felül látszik az hogy kinek, mennyit szándékozok fizetni. A Firefoxban árgus szemekkel néztem a felső címsávot, hogy paypal.com legyen benne, és meg is jelent a kis zöld jelzés a címsorban hogy verisign ellenőrzött oldalra akarok bejelentkezni, aminek az üzemeltetője a paypal. Bejelentkezés után el tudtam küldeni a fizetést, majd visszadobott a fórum saját admin oldalára, ahol kiírta hogy kész a tranzakció. Ezt követően amikor visszajelentkeztem a paypal oldalára (biztos ami biztos a főoldalon) ott benne volt a history-ban ez a fizetés.
Szóval, ez így rendben van? A pénz megérkezett gyakorlatilag azonnal, mert utána ahogy rámentem az admin felületre azonnal tudtam érvényesíteni a kért szolgáltatásokat.