kisidi Creative Commons License 2008.09.13 0 0 375
Én ilyen mélyrehatóan nem találkoztam még a problémával, csak azokat az eseteket tudom itt idézni, amit egy műsorban láttam, ha ott direkt hazudtak a páciensek, mert szemetek és félre akarják vezetni az embereket, vagy azért mert szép pénzt kapnak a hazugságaikért, akkor én is csak a hazugságot tudom ismételni, de bocsi, nem én találom ki.
Azért, ha valaki végigjár x orvost, kipróbál x gyógyszert és nem javul, de a homeopátiás szer után meg igen, az talán nem lehet teljesen és mindig a véletlenre fogni. Általában ezek az emberek sok évig és sok mindent kipróbálva, a végső elkeseredésükben lesz ami lesz alapon fordulnak a homeopátia felé.
Volt a műsorban egy jokey hölgy, igéretes versenyző, de a lószőrallergiája már arra kényszerítette, hogy hagyja abba a versenyzést az egészsége védelmébe. A homeopátia segített neki, és tudom, hogy most röhögni fogtok, megmondom őszintén elsőre én is, mit tettek a szerbe? Ugye kitaláltátok már- lószőrt.
Szóval, ha a műsor manipulatív volt, és hazugság az egész, de én nem kivánom úgy élni az életem, hogy mindenkiről aki valami újat és szokatlant, számomra megmagyarázhatatlant ( vagy azért mert nem vagyok elég képzett a témában, vagy azért mert nem fér bele a mi nyugati hagyományainkba ) állít, arról egyből azt feltételezzem, hogy élből hazudik, hogy csak lekapni akarnak stb. (Egyébként a hagyományos gyógyszereken is rengeteget keresnek, de teszek arra is, ha meggyógyít.)
A fő mottóm az, hogy mindent ésszel próbálok csinálni.
Most már juszt is kipróbálom egyszer ezt a homeopátiát, veszett már több is Mohácsnál, mert röhej, hogy úgy próbálom őket védeni és megérteni őket, hogy nem tapasztaltam a bőrömön.
Előzmény: mmormota (372)