Ancsúr Creative Commons License 2008.09.13 0 0 8776
Sziasztok!
A nadrág előkerült. Egy másik szekrénybe keveredett. Kerestem, rátaláltam. Senkinek nem tűnt volna fel, egy szekrénynek két kis gazdája van.
Nekem a megszokott módon sok a munkám, marad is még egy ideig így.
Elért minket az őszi első nátha. Kifogásnak jó, ma pihenek. Ill. 6- kor nekiálltam, majd de. elmentünk nekem új biciklit venni. Karácsonyra:-) Párom ügyeskedte ki az árát, reggel szólt, hogy kaphatok. Az elmúlt két hónapban érezhetően leépültem fizikailag. Na, a vétel után hazatekertem 15 km- ről, nem győztem váltogatni. A ház előtt leszállva menni is alig tudtam. Főleg így, hogy a náthám is tombol. De nagyon jó volt. Még egy sportcipőre is szükségem lenne, a mostani már fűnyíráshoz is szégyenletes.
Mona, ha olvasol még! Idén nyár végére még nekem is kijött az allergiám, olyan kedvező nyaruk volt a fűféléknek. Nem fulladtam, nem szenvedtem, de fogyott a zsebkendő rendesen.
Quizas! Örülök, hogy jól indult az év, nagyon jó lenne, ha így is maradna. Amiket írtál a tanítóról, esélyes, hogy így lesz.
Kivágós könyvek? Azt hiszem, ha ilyenünk lesz, osztozunk rajta apjával. Ez az a rengeteg darabos, ugye?
Kérdésem lenne, hátha vkinek van tapasztalata, hallott vkitől ilyet.
Zádor ugye szobatiszta, ágytiszta lett szinte egyik napról a másikra. A kakival volt gond 1-2 hétig. Aztán olyan jól megtanulta visszatartani, hogy 2 hete vasárnap kúpért kellett mennünk, az volt a 4. nap. Az semmit nem ért, jött a Laevolac szirup. Az jó volt. Na, én azóta adom neki, minden nap. Így jár wc- re 2-3 naponta. Most már félelem nélkül, látom, hogy nem akarja visszatartani, az első ingernél fut. Általában a többediknél jön csak a kaki. Szóval azt kérdezném, hogy szerintetek ez az időszak meddig fog tartani? Pelenkás korában naponta telerakta a pelust.
Előzmény: quizas (8774)