0.5bit Creative Commons License 2008.09.12 0 0 64
Egyébként pedig ez a globális termelés és -fogyasztás kérdésköréhez vezet, mely az emberiség életfeltételeinek nem is olyan lassú felszámolását eredményezi... Hosszabb távon pontosan a fogyasztás csökkentése lenne a cél a minőségi, de még megfizethető élelmiszerek előállításával.

Őszintén én személy szerint a világ inkább ahhoz a feléhez szeretnék tartozni ahol nem az élelmiszer fogyasztás csökkentése a cél. Önző módon pl. afrikát ajánlanám, mert ott már van ennek hagyománya (sajnos).

Biztos, hogy jó a hormonokkal dúsított, agyonantibiotikumozott nagyüzemi előállítású hús bárkinek is?

Amikor veszel csirke combot nézd meg, hogy görbe-e a combcsontja. Ha igen, akkor táppal lett "felfújva", mert a súlygyarapodásával nem tartott lépést a lábcsont fejlődése.

Vagy a plebs egy része nyugodtan kihalhat, értük nem kár?

Hát ha már minden képpen választani kell inkább valami távoli hely legyen, ne európa. (Szintén önző módon.)
Előzmény: torrente22 (48)