PGy Creative Commons License 1998.11.02 0 0 34
Sziasztok, bocs, hogy ide pofátlankodom de az zsarolós rovat is valahol errol, "róla" szól. A sziámi féle verset javaslom mégegyszer elolvasni. Az ugyanis pont arról szól, hogy ha már itt vagy ne hagyd, hogy leállítsanak. Vagy valami hasonló. Érdekes dolog, hogy az öngyilkosság a fiatalok körében az elterjedt. Pont náluk akik még millió megy egy lehetoség elött állnak. A szerelmbol elkövetett öngyilkosság meg a leheto legnagyobb hazugság. Nem csak a másik félnek hanem még önmagának is hazudik. Hisz ha valakit szeretek annak nem okozok fájdalmat. Tehát ha mégis fájdalmat okozok akkor kérdésessé válik a szeretet is.
De akkor meg miért? Hisz ha nem szeretem akkor miért tenném? na ez itt kezd zavarossá válni ügye? A halott no amúgy is lelkileg hmm gyenge személy. csak az a baj, hogy szerintem ezt o is tudja. Én nem értek egyet
sem az elvel sem pedig ezzel a konkrét esettel sem. A másik, hogy inteligensen nem lehet valaki öngyilkos. Ez már eleve uninteligenciára vall. Én személy szerint elítélem. Örülök, hogy nem történt komoly baja de sajnálat helyett haragot érzek.
UI. a PGY két személy együttes nick-je. ez az írás csak az egyikünk véleménye...
Üdv PGy