Saales Creative Commons License 2008.09.11 0 0 571

Az én logikám szerint ez úgy működik, hogy a közös költségben fizetjük a hődíjat. ez az a díj amit a TH kap meg egyben a Főgáz Rt-től. Ez le van osztva annak arányában, hogy mennyi melegvíz fogyasztás volt. ezt pedig a melegvíz órák állása szerint arányosítják a lakókra. Így csak a víz felmelegítésének díja van a közös költségben. A víz fogyasztást külön fizetjük a vízműveknek. Ekkor mindkét órát be kell diktálni a vízműveknek, én úgy vettem észre hogy mindkettőért ugyanazt a díjat fizetem, tehát ők nem különböztetik meg a meleg és a hideg víz fogyasztást. A vízórát mindenkinek a saját nevére át kell íratni, és visszamenőlegesen ki kell fizetni a vízfogyasztást.

Arról tud valaki valamit, hogy a NandT ügyében van e valami friss hír. Nagy a csend ezzel kapcsolatban.

Nálunk ugyan más lett a közös képviselő mint a Mandarin kertben, de az eltűnt pénz pótlására be kellett tolni + 3 havi közös költséget ahhoz, hogy a közüzemi tartozásokat ki lehessen fizetni. (mert sajnos az eddig befizetett pénz az nem lesz meg..)

Üdv:

egy Karolina Udvaros lakó