tnsnames.ora Creative Commons License 2008.09.11 0 0 3945
Igen! Vagy csak félig? ;)

Az I.emelet, meg Napoleon Boulvard azok _alternativák_ voltak valahol, amiket én írtam azok multiplikációk. Kvázi azok mind benne voltak az eredeti Solarisban, csak később bomlottak ki, saját úton. És ilyen értelemben persze az 'igen' is helyes, hiszen az alternatívák is benne voltak a Solaris-magban.

Nagyon kiváncsi vagyok egyébként, hogy például a Nostradamus (akikben nagy életerőt és életkedvet érzek) tud-e a saját útján a Solaris időtállósága és sikerei közelébe férkőzni, legyen ez bármennyire nehéz feladat is.

Ami Robit illeti, az ennél összetettebb dolog.;) Azt hiszem, amit te nem tudsz elérni nála, azt senki emberfia nem tudná elérni. Jól-e gondolom? ;)

Ha valakinek mindenképpen írnék és mozgósítanék az Cziglán István lenne, mert az ő albuma folytatásért kiáltana, akkora csoda (legyen bármennyire oldschool a hangzása az elkészült albumnak (technikai korlátok miatt, vélem én). Sajnos ő már nincs köztünk. :o(

Aki még esélyes így első ránézésre az időtállóságra az a Musical Witchcraft, ma következik a III.albumuk meghallgatása, amit nagyon várok, ígéretessége miatt. :o)
Előzmény: cirrocumulus (3944)