TUZI Creative Commons License 2008.09.10 0 0 6346
Nekem DSG-s , mit írjak??? Qrva jó. Nincs mit mondani , teszi a dolgát, olyan mintha Te váltanál, csak ő jobban tudja hogy éppen mi kel a motornak.:-)) Kérdez. Ha tudok válaszolok.

Alkudni?? Van akinek más a véleménye , én azt mondom amit csak lehet az kicsikarom. Sokpénzt akarok elkölteni, így amit csak lehet lealkudok.:-)) Már írtam én küldtem minden kereskedőnek , személyre szólóan egy levelet (nem körlevelet, ennyi tisztelet jár) kértem árajánlatot az álltalam összeállitot autóra. A legjobb ajánlatott továbbitottam, pardon nem továbbitottam, hanem udvariasan megírtam hogy köszönöm az ajánlatát de kaptam jobbat. Leírtam hogy mi a legjobb ajánlat, kérdeztem hogy van e neki kedvezőbb.:-))) Aztán ezt addig folytattam mig sikerült a legtöbbet lealkudni, és így vettem Székesfehérváron autót.:-))))

A végén minden kereskedőnek aki válaszra méltatot , megköszöntem a fáradozását , és reményemet felyeztem ki hogy majd legközelebb vele kötök üzletet. Természetesen ezt is személyre szólóan, nem körlevél utján.
Előzmény: Minnesaenger (6343)