moninyufi Creative Commons License 2008.09.10 0 0 1216
Aiiaiiyo: kösz a tippet, ez remek módszer, épp tegnap mondtam az apának hogy 4 hónap és itt a baba, d még nincs neve :-(

RéCica: nekem is konkrét elképzelésem volt lány/fiú név terén, a párom bele is egyezet, de aztán lefújtuk mindkettőt, mert a top5-ben vannak, és mégse akarunk a gyereknek sablon nevet adni. Na meg az is gáz lenne, hogy megkülönböztetési céllal az iskolában, ovodában olyan becenevet adnának neki, amit utálnánk.
De azok annyira tetszettek, hogy most feladtuk magunknak a leckét!

Shiro: annyira örülök, hogy más is így van a lakással, azt hittem ufó vagyok. Én se akartam modern lakást, s ahogy berendeztünk egyre inkább lett otthonos kuckó jellege. Épp ezért vagyok bajban a gyerekbútorral is, annyi drága , rossz minőségű egyszerű bátort láttam, hogy teljesen kétségbe estem, hogy hol fogok találni valamit, ami minőségi, nem csicsás, nem is bútorlapos, de elfogadható árban van. mégis ufó vagyok????

Nemlajos: nekünk is a lánynevek könyebbek, van pár, ami mindkettőnknek tetszik, de a fiú nevek kifognak rajtunk, egyikünknek sincs No1, inkább több talán, esetleg név van, amit ha a másik megvétóz nem megyünk a falnak. A sors fintora ugye hogy úgy néz ki inkább fiú nevet kellene találnunk.
Előzmény: Aiiaiiyo (1187)