veciv6 Creative Commons License 2008.09.06 0 0 2268
Ha a 200 papiros 200.000 -et jelent gondolom elso-hatso tarcsa es betetek az qrva sok!!!!
Foleg mivel szerintem neked nem 2.5-2.6 v. I-500 v. I30 vectrad van....
En angol ebay-n vettem Lockhead(sved konszern :saab -grippen cegeknek gyart) tarcsakat mely lyugatott es vagott(jobb lett a fekhatas,foleg mikor nagyobb sebessegrol kell fekezni ill. esos idoben)
A 288-as tarcsak elore-hatra olyan 38.000-ba voltak atszamolva.....
Tehat neked kisebb tarcsak olcsobbak lenenek......
Az mv6 tarcsaival biztosan jobban fogna a fek-rovidebb lenne a pedalut,valamivel hamarabb kapcsolna az ABS.....
De!!!!
Azok 308-as tarcsak,tehat ott mar neked feknyergeket(nem olcso ha ujat akarsz)kell cserelni a legkisebb felni 16-os ami ilyen tarcsakhoz jo...
A szervodobot biztos lokheted ki-amugy az omiban dupla szervodob van aminek hatasat a vectrae soha nem fogja elerni......
Szoval nem a legegyszerubb....
Boven eleg,ha veszel jo tarcsakat jo betettel(ferodo ds-2000)draga,de nagyon ott van.
Ill. en most fogom (jovo heten)cserelni a fekcsoveket is ''Goodridge''(versenysport)markajura ami megint csak segit valamit...
Az a tarcsa amirol beszeltem elore ha a tied 1.6(256/24mm)+betet 18.000+nemi posta koltseg.....a sima gyari+betet a fele kb+posta....
Ha meg akarod nezni angol oldalt is igy ird be:''vauxhall vectra B brake disc''
Remelem valamit segitettem......
Előzmény: SzJoco_ (2266)