Sziasztok!
Regen jelentkeztem mar. Kicsit tobb, mint egy honapja vasaroltam meg a kocsim, ami ugye 1998-as, 1.6 16V motorral van ellatva.
Lecsereltettem, amit le kellett a kocsiban (gombfejek, hatso szilentek, olaj, szurok, vezermuszij, vizpumpa, gorgok=45.000,-), a szerviz dij 25.000,- lett vegul, hala az ismerosoknek es ezaltal az arengedmenyeknek. :)
Az elso tankolasnal, az elozo tulajdonos hasznalataban 8,5-re jott ki a fogyasztas, majd amikor en vezettem es eloszor tankolnom kellett, a szerviz meg meg nem volt meg, akkor 9 liter a fogyasztasom. Masodik tankolasnal mar 8,3-ra nyomtam le.
Azt hiszem, ez nem olyan rossz.
Ami meg hatra van a kocsin, azok a hatso servedo kerekiveinek lekezelese, mert vakrozsda mar megjelent sajnos itt.
Mas tema: valamiert nem mukodik egyik taviranyitom sem. Nagyon kicsit villan a led a kulcson, de nem csinal semmit. Lemerulve nincs egyikben sem az elem. Hogyan lehet ujrahangolni?! (Bocsi, de biztos volt mar itt, de egy leiras jol jonne.)
Masik kerdesem/keresem pedig az lenne, hogy bar jol szolnak a gyari hangszorok, de kivancsi lennek a hangszoro mereteire, hatha tudja valaki.
Koszonom elore is a valaszokat.