Törölt nick Creative Commons License 2008.09.05 0 0 101
Valóban? Csak Őket? Engem spec. érdekelne, ugyan nem vagyok közgazdász, de egy világos beszéd, gondolat azért érdekelne. Hogy értsd: ettől, meg ettől a területtől elveszek ennyit, és az így keletkezett többletből megfinanszírozom még azt, meg még azt is, esetleg megemelem valamelyik támogatását. Ennyi. Nem kell ezt százalékos mutatókkal meg egyéb viszonyszámokkal túlspilázni, mert attól valóban érthetetlen lenne az egyszerű ember számára. Azokon agyaljanak a közgazdászok ahogy mondtad.

"Az mszp bármilyen programot lobogtathat, senki nem veszi őket komolyan. Ez a baj."

Ez valóban az. Csakhogy akkor most 2010-ig - mert szerintem előbb nem lesz kormányváltás - nem fogadunk el tőlük semmit, még ha esetleg jó is az, amit kiagyaltak? Ezzel a hozzáállással szerinted hova jutunk az előttünk álló több mint másfél év alatt? Akkor most mi a fontos: betartani a kurmánynak és ezzel szar lesz mindenkinek, vagy elfogadni valamit ami esetleg jó és akkor van esélyünk arra, hogy akik majd 2010-ben átveszik a stafétabotot, azoknak nem a nulláról kell indítani?
Előzmény: Törölt nick (97)