polar0101 Creative Commons License 2008.09.03 0 0 2979

kicsit eltértünk a "kis ződ emberkék" témájától de kitérdekel,

teafogyasztás témában nálam többet szürcsölgetővel még nem találkoztam,teljesen általános kép rólam ahogy fördőköpenyben hurcolászom a vízforralót amiből 3db filter lóg ki reggelig :) ahgy bejön a hidegebb idő,mindennap este vagy 2 litert főzök,nálam ami nem jön be az a kamilla,minden más igen,még a hársfa(?)-ról letört levelek is úgy ahogy vannak bele a vízforralóba

téged érdekelhet,mást nemigen hogy egy ismerős házát tataroztuk és elfekvőben találtam 1965-ös 1976-os citrompótló dobozkákat tucatszámra és asszem Lipton teát bontatlanul,mondanom sem kell hogy leteszteltem,és fenomenális,sztem jót tesz az idő a teának is akár a bornak.Hagyni fogok a végére 1-2 filtert és 2 doboz citrompótlót a vaterán eladom gyűjtőknek a bolondos cuccok közt ,nincs erőm a kukába hajítani :) ősi szifonpatron is van 1 csomag,a szénsavvval nemtudom történik e vmi Xaktákba illő mutáció,de teljes a doboz.

másik ilyen rögzült vegetatív mániám a hagyma és az erős paprika-por de ezt most nem fejteném ki hosszasan :)

a techno mint leíró szó a zenére jó jó vmit mutat de én már nagyonrégen nem így kategorizálom a zenét.

2 kategóriám van az egyik a hiteles égből jött zenész és a zenéje,ő majdnem hogy akármit csinál legyen bármilyen ellenérvem az aktuális műve ellen,egyszer mindenképp meghallgatom,a másik kategória a többiek akik ha jól hatásosan készítik el a zenéjüket és épp kívánom is a témát hangulatot akkor őket is fülemre veszem.

Az első kategóriába biztosan sorolom be:

-Jarre-t & Kitaro-t

-Mike Oldfield-et

-Vangelis-t

-Ákos-t.

ezeket ebben a rajongási sorrendben éjszakai kísérőnek hallgatom,Ákost kivéve őt töröltem az aktuális repertroárból már sok éve.

Örök kedvencem vagy 10 éve biztosan az oxygene-6

X témára visszatérve furcsa rész volt tegnap,nem emlékeztem rá.

Duchovny aktuális dolgaira is passzolt a tegnapi végső kommentár a filmben ahogy Tvzett az ágyban és épp a bigfoot videót nézte,nememlékszem de nyugtáztam hogy ismét együttállás van :)

Előzmény: teadrinker2 (2978)