TUZI Creative Commons License 2008.09.03 0 0 6204
Hy.

Kicsit bele vaúzok.:-)))

Nemtudom most mit csinálsz , de ha jól emlékszem Te is értékesitő voltál, vagy legalább is kereskedesben dolgoztál. Így Te egy másik oldalt (is) képviselsz nem csak azt amit mi.:-)

Az hogy nekem mi a véleményem az alkuról azt talán ne taglaljuk. Volt már téma. Én szerintem az a jó amit én csinálok szerinted meg lehet hogy nem célra vezető.

Mért is kezdtem írni????

Ja igen azt akartam mondani ha az eladónak nincs ideje rám, mégha akárhanyadszor megyek is vissza akkor nem akar eladni. Én vagyok a vevő aki nem kis pénzt akar otthagyni nála, igenis elvárom hogy kinyalja a seggem, ha nem akkor megyek oda ahol ezt megteszik. Ez a való világ, bizony ma mindenki qrválkodik a pénzé. Nekem is bizony sokszor sokat elkeltürnöm, mert a kedves ügyfél, megrendelő stb. fizet. És ha nincs megelégedve legközelebb máshova megy.

Ja és vissza is nyalhat a fagyi.

Amikor én autót vettem , az egyik kereskedésben érdeklődtem, közelebb is volt mint az ahol végül vettem. Eljutottunk arra a szintre hogy egy aproságon nem tudtunk megeggyezni, azt igérte a "tisztelt" eladó hogy utána néz és majd felhív. Na azota is várom.

A poén az hogy amikor megvettem az autót, kiderült egy ismerősőmről hogy Ő abban a kereskedésben valami fő eladási mufti. Rákérdezet hogy mért nem náluk vettem, és hogy kértem e ajánlatott tőlük. Mondtam hogy igen leveleztem is egy értékesitővel, de a végén elfelejtett vissza hívni így máshol költöttem el ezt a közel 6 millát. Megkért hogy küldjem át neki a levelezést amit a értékesitővel folytattam. Megtettem, a következményeket csak sejtem.:-)))
Előzmény: stevie wonder (6196)