Supersonica Creative Commons License 2008.09.03 0 0 19109

Nem tudom, hogy törvényi szabályozás van-e arra, hogy hány csillag felett kötelező, nálunk és az általam ismert legtöbb rendezvényteremben van légkondi. Persze 40 fokban hiába hűtik le a termet 20-ra, 100 ember 2-3 óra alatt "visszafűti". A kertkapcsolatos helyszíneknél az az általános tapasztalatom, hogy nincs légkondi, mondván, majd huzatot csinálnak azzal, hogy kinyitják az ajtót - ablakot. Idén júliusban egy olyan helyen voltam esküvőn, ahol ELVILEG volt légkondi, de az ötven főt nem bírta, ablakot nem lehetett nyitni, lévén pince, így ültünk inkább a kertbe ki, ott is volt vagy harminc fok, de lenn még többnek éreztük, az emberek és a természetes levegőkeringetés hiánya miatt.

Szerintem mindenképpen biztosra kell menni, legyen légkondi, így ha mínusz 10 fok van nyáron, akkor sincs baj, ha plusz negyven, akkor sincs :D

Három évvel ezelőtt emlékszem arra, hogy nagyon esős és hideg volt a nyár végig, talán 10 nap volt kánikula jellegű.

Amúgy ha már, akkor én február vége - március elejére tenném, korán sötétedik, így a naplementés hajókázás a szertartásra megoldható :) - ez az egyetlen faxnim :)

A havas tájképek biztos nagyon szépek, de én nem szeretem a telet :), ha lesz hó akkora még, akkor biztos, hogy sírni fogok.

Előzmény: stgellert (19103)