lajos71 Creative Commons License 2008.09.03 0 0 291

Kedves Frajti.

Persze mindenkinek van magánélete éppen ezért nem kellene a mások idejével szórakoznod . Mostis mint mindenlébe kanál azt betudtad írni ha valaki valamit nem jól csinál ( Pillangó lett megbizva ezzel a neves feladattal, ha jól olvastam) ,de hogy a meccseidet játszad arra nincs időd,csak néha .Kerezsd vissza a hozzászolásaidat nem lessz olyan sok beirás hogy játszanák talán 2 hétbe 1. De érdekes módon a kritizáló ezt soha ne ide sztocsy ellenes kampány inditása ( mert tulajdon képpen te tetted fel a pontot az i-re)annál több van.Ha csettintesz eggyet itt vagyok akkor most azonnal jöjjön valaki játszani módszer nem működik. (szerintem) Erre volt már példa az előző bajnokságokba is. Nincs Msn em hát csináljál mindenki tud vagy nem szeretnél akkor ne csináljál :))

de eggyet jegyezzél meg nem hozzád fog alkalmazkodni a többi ember( mintha ezt már irtam volna neked ebben az évben).Én most nem akarlak cseszletni de légyszi egy kicsit fogjál vissza és HALADJUNK EMBEREK.

Most lehet belegázoltam a lelki világodba de valakinek megkellett tennie .és ez most én voltam igaz irhatta volna más is. ( mert vannak még akik nem szeretik ha hülyének nézik és szórakoznak vele.

UI. Én úgy tudom Sign hozta a szabályokat és nem te .

Légyszives álj be a sorba.

köszönöm .