aiol19
2008.09.02
|
|
0 0
530
|
Kedves fórumozók!
Nem gondoltam volna, hogy rövid nyaralásom ideje alatt megint ilyen komoly indulatok fognak elszabadulni! Úgy látszik, ez nálunk kikerülhetetlen, akármiről is legyen szó. Én annak idején ezt a topikot azért hoztam létre, hogy itt tárgyilagosan, szakmai vonalat követve, személyeskedésektől mentesen lehessen megvitatni a klimatológia kérdéskörét is, és hogy együttes erővel tegyünk meg minden tőlünk telhetőt a tárgyalt növényfajok terjesztéséért. Itt szinte nincs is "off" téma, a másik topikra belinkelt képeket is nyugodtan betehette volna ide Grifi, különösen annak tükrében, hogy azok a képek és a hozzájuk fűzött magyarázat sokkal inkább ide passzol. Jobb ötletek és lehetőségek híján én a magam részéről úgy csinálok, mintha az említett konfliktust nem létezőnek tekinteném és a következőkben tárgyilagosan kifejtem véleményem a vita tárgyával kapcsolatosan. És egyikőtöknek sem kell elmenni, feltéve, ha a nyílt ellenséges indulatot megtartjátok magatokban! Tudom, hogy annak idején épp egy ilyen kivonulás generálta ezen topik születését, de annak bőven volt tárgyilagos, szakmai oka is, Ninovarga már régebben is tervezett egy hasonló lépést az ellene irányuló indulatoktól függetlenül. |
|