Szia!
1-et értek veled. Magam is vártam egy olyan DSLR-re amelyik az igényeim szerinti videót csinál. Az igényeim szerint nem szükségesek a hosszú jelenetek, hanem eleve a "dramaturgiának" megfelelően rövid (3-4 másodperc) vagy kicsit hosszabb (5-10) szoktam belevágni az 1-2 percnél nem hosszabb jelenetekbe. Van egy Pana GS300-as mini DV kamerám is, de a Pana FZ18-as bridg gépemmel csinálom a videókat. 42 collos LCD tévén bőven élvezhető, nem beszélve, hogy én interenet ügyben vagyok érdekelt, oda meg még luxus is.
Keresgéltem a olyan full HD kamkordereket, ami állóképeket is csinál, de a tesztképek nagy gyengék voltak, kivétel nélkül mindegyikkel. Most a megoldás a DSLR felől érkezik.
Különben én az egy eszközbe mindent bele elv híve vagyok. Lesz majd olyan DSLR/Full HD video/telefon/pda/gps kombó, amiből jelenleg csak egyik másik működik jól, a többiben erős kompromisszum kell.
A 350D-met most adtam el, mert egyelőre az FZ18 elég, de a Nikon D90 nagyon bejön, . Annál is inkább, mert az analóg korszakomban csak Nikonokkal dolgoztam, az F4-gyel fejeztem be.
autó