Igen Erzsi nyertél egy hangszórót, vagy egy Calypso-zoknit. (Már ha valaki ezekre még emlékszik) Szerintem a mostani utad után egy új zokni nem fog ártani neked:) (olvastam a blogodat:))
Én nem tudom pontosan hány belga söröző van Budapesten, jócsomó. Ez az egyik. (Mellesleg nagyon jól néz ki belül, de én ha jó idő van, kint szeretek ülni)
Innen 2-300 m-re a Fő utca - Apor utca sarkon, majdnem a Clark Ádám térnél is van egy. A Bem rakparton majdnem a Margit hídnál még egy. Aztán a XIII. kerületben, a Pannónia utcában. A József körúton a Kis suszterinas. A fene tudja, de 15-20 biztosan van. Csak én minden évben egyszer itt sörözök, mert ebben voltam Pesten először, és ezt szoktam meg, csak ennyi az oka, hogy odamegyek néha. Meg a panoráma a Lánhídtól a Margit hídig.
Enni is lehet persze. Na nem ócsó, a sör sem, de egyszer egy évben miért ne? Nemigaz? Bár nekem az evés és a sörözés együtt nem megy, vagy ez, vagy az, így aztán csak sör nyer mindíg:)
A Pilsner 500/korsó, a meggyes buzasör 840/korsó, a barna apátsági is 840/korsó, a Leffe 900/korsó a Kvak 1000/korsó. De nagyon megéri!!! Üvegesekben van 500 és 1600 Ft/üveg között, de ki iszik üvegest, ha van csapolt? Nem is értem minek tartják, bár egy Drei Trapisten... Nade az is inkább csapolva jó.
Tudom Detty most felhorkan, beindul a fejében a golyós számológép, hogy hány sörözés egy repjegy:)