Shortstop Creative Commons License 2008.08.31 0 0 2993
Hello!

Segítségeteket szeretném kérni, eléggé fontos lenne ez nekem..

Beregisztráltam és miután a PP is látta hogy a kártyámmal a hagyományos módon a megerősítés nem fog menni akkor megkért hogy faxoljam el nekik a szükséges dokumentumokat, ami meg is történt, ezután pedig azt az emailt kaptam hogy 3-5 napon belül értesítenek majd. Na ezt a mailt 6-án küldték (augusztus) és még mindig nem történt semmi. Ha most próbálok nekik küldeni megint egy emailt amiben érdeklődnék az accountom sorsa felől akkor egy auto message-et kapok, amiben közel sem arra válaszolnak amiért én írtam.

A kártya az OTP-nél van ilyen virtuális Mastercard kártya amivel pl. World of Warcraft accountot is lehetett gond nélkül üzemeltetni. Illetve mikor a PayPal próbálta nekem terhelni a kártyámat azokkal a 400forintokkal amiért cserébe el kellett volna küldenie a megerősítő kódot, akkor amiket kaptam kódokat arra azt írták mikor a megerősítést szeretttem volna végezni hogy az már régi kód, és mikor rányomtam az oldalukon arra hogy Resend Confirmation Code akkor meg elküldtek egyet megint, 400HUF ellenében de az már megint régi volt....

Szóval mit tudok tenni ilyenkor?

Valamint az érdekelne még hogy ha saját ebay accounttal rendelek vmit akkor azt más PP-jéről ki lehet fizetni?

Előre is köszönöm ha valaki segítene!!