hát nálunk bonyolult, alapvtően a kincskeresőt szerettem volna nagyon, nem vették fel, aztán néztünk ezt-azt de egyik sem volt az igazi, félmegoldást meg nem akartam, így úgy döntöttünk marad még egy évet oviban. szépen el is kezdett járni augusztus elején, de nem nagyon tetszett, nagyon kilógott a kicsik közül... aztán szembejött egy kedves ismerős és kiderült tegnapelött, hogy egy pár utcára lévő önkormányzati kislétszámu osztályban még akad egy hely. berongyoltam, szimpatikusak voltak a tanítónénik, beirattam.
kicsit be vagyunk tojva mindannyian, de reméljük, hogy felnövünk a feladathoz:)
hétfő vicces lesz, fél8kor évnyító, a fiam első nap az óvodában, közben meg én 10 re megyek a saját egyetemi beiratkozásomra, háááát, unatkozni nem fogunk idén:)
és próbálom nagyon lelkesíteni a kicsilányt, meg van azért szeppenve, váratlanul jött, próbálok nagyon a kedvében járni, mindenben. Ha valaki például 10 évvel ezelött, de akár csak fél éve, azt mondja, hyog a láynomnak hellokitty-s iskolatáskája lesz elsőben fejbelövöm magam, most meg önként és dalolva vettem meg neki, lényeg, hoyg örüljön és lelkes legyen:)