Hello,
igen, az infórádiósra :)
ilyen blőd képtelenségek miatt nem csoda h. az esetleg kutatandó eseteknek sem járnak utána. nem is kell szkeptikus természettudósnak lenni h. a cikket és a képet olvasva a következő kifogások felmerüljenek:
"A parányi - legföljebb egy méter magas - szőrös lény éppen kiszaladt az erdőből az amerikai Tahoe-tó közelében, amikor egy arra járó turista fényképeket készített."
- Szőrös lény? ez semmiből nem látszik, csak az h. nagy hajszerűsége van és áll.
"Lloyd Deneau ugyan csak a pompás fákat akarta fényképezni - de ennél sokkal fontosabbat és meglepőbbet is lencsevégre kapott."
- ilyen "minőségben" fényképezett???? na ne, direkt nehéz ilyen tré fényképet készíteni! nem is tudom, olyan szar h. ilyet csak számítógépes manipulálással lehet csinálni, kicsit meghekelte a képet h. ilyen elmosódott és életlen legyen.
"A 41 éves floridai férfi esküszik, hogy a felvétel nem hamisítvány. "Amikor megnyomtam a fényképezőgép gombját, azt hittem, senki sincs a közelben rajtam kívül. Csak akkor vettem észre a lényt, amikor letöltöttem a képeket a számítógépembe. Megmutattam a képet a barátaimnak és a családomnak is, de senkinek sincs fogalma sem arról, mi lehet. A gyerekeim szerint úgy néz ki, mint egy leprechaun."
- ez alapján a kép alapján senkinek sem lehet fogalma mi ez, értelmezhetetlen a kép.
"A férfi maga nem hisz az idegenekben, de értetlenül áll az események előtt. Van, aki egy elfhez hasonlítja a lányt, mások szerint viszont Nagyláb kicsinye került lencsevégre. "
- Én is értetlenül állok előtte miképp lehet ilyen értékelhetetlen képet csinálni :)
az h. lány miből látszik? a nagy haja miatt? elf... na nem mondok semmit, viccnek is rossz.
Le Serrec képére utaltam, ez elég hiteles kép, el is lehet fogadni. tegyük fel h. tényleg ismeretlen lény van rajta.
de azt sem lehet eldönteni hal v. hüllő, netán fogascet mint te írod. így hogy lehetne leírni? hogy lehetne tudományos nevet adni neki?
szerintem is létezhetnek fel nem fedezett meglepő lények, de ha nincsenek az sem lepne meg :)
tény az h. sok a hamisítás így az elutasítókat is megértem. de a sao-la 1992-es, vagy a 4-5 méteres Óriásszájú cápa 1976-os felfedezése pl. őket is óvatosságra inthetné ......