Szasztok!
Nekem '86-ban mutatott az egyik haverom egy kazettát, hogy az milyen fasza. A Killers volt az. Mondanom sem kell, hogy nekem is hamar megtetszett, állandóan azt hallgattuk, meg a Metal Heartot az Accepttől. :)
Aztán nem sokkal később a szüleim kimentek Bécsbe, és mondtam nekik, hogy hozzanak már nekem egy Maiden kazettát, mindegy mit csak Maiden legyen. Hoztak is: eredeti EMI műsoros kazettán a Powerslave-et. Dalszövegek, képek, minden volt benne, hangminőségét pedig össze sem lehetett hasonlítani a korabeli, itthon árulgatott kalózkazikéval. Szóval fantasztikus volt! Aztán nem bírtam ki és megvettem 300 forintért egy 90 perces felmatricázott kazin a Live after Death-t. A "B" oldalon majd minden szám vége le volt keverve, hogy ráférjenek, de ez engem akkor nem nagyon zavart. Rongyosra hallgattam.
Aztán életem első Maiden koncertje 86-ban az MTK pályán. Magam készítette "Iron Maiden" pólóban feszítettem. :) Aztán - látva a sok menő pólókat meg rocker cuccokat - megvettem én is életem első Maiden pólóját a Nagydiófa utcai, akkor még egyetlen rockerboltban (Hunky Punky, vagy minek híták?? ), egy fekete-fehér baltás Eddie-t. :-))
Hát, nálam így kezdődött... :)