Törölt nick Creative Commons License 2008.08.27 0 0 8790
Jó volt olvasni mindenkitől, hogy hogyan ismerkedett meg a Maiden-nel. :)
Épp nemrég néztem meg az idei Porto Allegre koncertet. Gondoltam mivel pont két hete volt a koncert a Szigeten, nosztalgiázom egy kicsit. :) Hát, szuper volt! Bárcsak lenne egy időgépem! ;)

A Solaris-ban én is jártam anno. Emlékszem, a Number of the Beast albumot másolták át nekem kazira. :)
Pár napja megvettem a Somewhere in Time LP-t. Tanulmányozni a borítót nagy méretben. Egyébként meg gyönyörű dísz lesz a CD-k mögött. Ez a lemez indiai nyomású, fogalmam sincs, hogy milyen lehet a a lemez hangminősége, de a borító sokkal minőségibb, sokkal fényesebb, mint a jugó nyomású Powerslave-em.

Ja, meg kiolvastam a könyvet is. Nekem nagyon tetszett! Rengeteg olyan dolgot tudtam meg amikről fogalmam sem volt. Szerintem nagyon jól össze lett állítva ez a könyv, simán megérte az árát!

Még valami. Ismerkedem az Bruce visszatérése utáni albumokkal. Beleszerettem a Dance of Death-be! Bruce nyilatkozza a könyvben, hogy szerinte nagyszerű album lett, simán oda lehet tenni a régi klasszikusok mellé. Teljes mértékben igazat adok neki! Egyedül a borítóval nem vagyok teljes mértékben kibékülve. Ez az egyetlen nagylemez aminek nem igazán tetszik a borítója, de az összes dal tökéletes számomra. Mostanában csak ezt hallgatom akárhová megyek. :)