Sziasztok!
Keresek több filmet, remélem tud valaki segíteni.
A Mozgó célpont című filmet is keresem (1988. Jason Bateman, John Glover, Jack Wagner). Arról szólt, hogy egy srácot elküldtek nyári táborba, de ő hazaszökik, mire nem talál otthon senkit, sőt talán a lakás is ki van pakolva. Mint kiderül, apukát tanúvédelmi programba vonták, s a srácért is mentek este, csak ő elszökött ugye. Ő keresi a családját, őt keresi a rendőrség, valamint egy bérgyilkos is, aki szintén meg akarja találni a családot.
Ha eljő a holnap (If Tomorrow Comes, 1986): 3 részes amerikai filmsorozat, Sidney Sheldon regényéből, Tom Berenger és Madolyn Smith főszereplésével. - A királyi tévében ment 1987 tájékán. Az 1. rész érdekelne, a 2., 3. megvan VHS-en.
Másrészt érdekelne egy film (valamint a címe). Még gyerekkoromban láttam, talán fantasy lehetett, s arra emlékszem belőle, hogy a csapatban volt egy fickó, aki iszonyatosan gyorsan tudott sorozatot lőni számszeríjjal.
Valamint érdekelne még egy film, Mother lode (magyarul, ha minden igaz Arany és szenvedély) Kim Basinger, Charlton Heston, s Nick Mancuso főszereplésével. Régen nagyon tetszett, s a vége tiszta para volt.
Végül, régen láttam egy filmrészletet, ahol nagyobbacska rovarok vonultak, s mindent elpusztítottak, ami az útjukba került, mire a főhősök bemenekültek egy elhagyatott emeletes házba, de a rovarok átrágták magukat a betonon. Tudom, hogy kevés infó, de mi lehetett ez?
A következő az extreminator 3000-ben.
Ezeket a filmeket keresem nagy erőkkel.
Előre is köszönök minden segítséget,
üdv: Ao