Neha a topik nem szol semmirol es csend van, most legalabb van tema :)
"de nem lehet mindenkinek a kedvében járni. "
na ebben abszolut egyetertunk, csak itt a kissebbseg jar jol es a tobbseg nem... a szep ebben (es itt jon be az itteni latin mentalitas) hogy ez rajtam kivul senkit, szerintem a hatterbe szorulokat sem izgatja :DD Anyosom is jol eledegel mindenfele tevezes nelkul :))
Na Monikashow... hat ha jol emlekszem minden hivatalos nagyobb adonak (a negy nagy a kiralyi egyes RTP! es a kiralyi kettes RTP2, valamint a ket kereskedelmi a SIC meg a TVI.. aatna meg kismillio, de ezek az igazan nagyobbak amik kabel nelkul is jonnek) naszoval ezen nagyobb adoknak van a delutani musorsvabna Monikahoz hasonlo jellegu sajat nepkinzasa, aztan ezt neha valtogatjak a brazil sorozatok halmaival. Delutan korai idoben itt vagy ilyen talshow vagy szappanopera megy kifulladasig :) Baratok kozt... ilyesmi is akad, de itt eleve amugyis minden sorozatot (marmint a szappan jellegueket, es meglepo modon van koztuk jo is, csak kis aranyban) napi lebontasban adnak. A SIC kereskedelmin este a hirado utan elkezdodnek es hajnalig csak ilyenek mennek zsinorban :) Na ezert sajnalkozom en az olvasni nem tudokon, mert nekik ez az egyetlen verzio marad :) Illetve a megasztar... na ilyen is akad szinte minden csatorna kinalataban. Nem annyira kulonbozik akkor a kinalat ahogy elnezem :o))))
Napfeny amugy van, meg most is... mentalitas is :DDDD azt szokni kell, es barmilyen jo is, hogy lazak, magyar ember haja idonkent egnek all toluk :)) Lehet nem mindenki, de az enyim igen, pedig nekem volt latin eloeletem idejovetelem elott is :DDD