Sziasztok, régen jártam erre, de történt valami, amit szeretnék megosztani veletek, hgoy legalább Ti tudjatok figyelni, bár nem igazán tudom, hogy mit tehettem volna. (Jöhetnek a tanácsok is:-) )
Szóval, csütörtökön jövök az M5 felől a nulláson a belső sávban az 5. sz. főút felé, amikor egy nagyobb méretű azonosítatlan repülő tárgyat kaptam a szélvédőmbe. A szembejövő forgalom állt hosszú tömött sorokban, tehát onnan nem, főként hogy srégen jobbról érkezett. Körülöttem nagyon gyér forgalom, nem láttam olyan autót/tgk-t, amiről ez a valami lerepülhetett. A felüljárón volt néhány alak - természetesen sem most, sem később nem tudnám őket azonosítani, hiszen nem őket, hanem a forgalmat figyeltem. De csak arra tudok következtetni, hogy a felüljáróról repült le az a valami. Férfiökölnyi bemélyedés, szilánktenger (a biztonsági üvegből!). Szerencsére akkor nem pánikoltam be, tartottam az egyenes irányt, kijöttem a céghez az Ócsaira, beálltam a parkolóba. (A többit nem mesélem, elég sokat kellett várnom, mire kiállt a remegés a lábamból.) A kép csal, kisebbnek mutatja a mélyedést, mint amilyen valójában.
Szóval, ha arra jártok, figyeljetek, lehet, hogy vannak még oly agyatlanok, akik ilyennel szórakoznak...