Pillangó
2008.08.23
|
|
0 0
224
|
Nem basztalak le a csoportmeccsek alatt, mert az első két meccsen türelmes és feszes voltál és ez eredménnyel is párosult, nem basztalak le a harmadik meccsed után sem, annak ellenére hogy ott a blöfföléseiddel csak 1 pontot szereztél, mert nem volt tétje és nem basztalak le a döntő meccse után sem (mert nem láttam csak mesélték hogy kockázatosan játszottál), csak megemlítettem hogy jobb lett volna türelmesen kivárni még kiejtik egymást. (" Lehet nem hibáztál, ennyiből ezt nem tudom megítélni, de a minimálisan 3 pontot kellett volna szerezned, hogy az utolsó fordulóban a saját kezünkben legyen a sorsunk. Úgy gondolom egy feszes játékkal a 3 pont lazán teljesíthető lett volna (persze lehet holnap újra csak egy pontot tudunk csinálni, szóval semmi gond, most ennyi jött össze).)" Ha annyira komolyan vettem volna ezt a bajnokságot (mint ahogy írod), akkor csütörtökön nem 20:45-kor kelek fel, hogy lássam mit csinálsz és esetleg próbáljak hatni rád, ha a többiek fel akarnak húzni és tegnap este is ott szurkoltam volna Andinak, hogy minél előrébb végezzen, netalán akkor tegnap én játszottam volna. |
Előzmény: Törölt nick (218)
|
|