Törölt nick Creative Commons License 2008.08.23 0 0 218
ne hasonlits össze ugy magaddal hogy nem is ugyanannyi meccset játszottunk.és azért se,mert a csoportmeccsek végi utolsó hely nem osztott nem szorzott.

arról pedig hogy én is akartam andit hogy 2 meccset játsszon a döntőben,engem igazol.mert ha sorrendet kellett volna csinálni ki játsszon két meccset akkor biztos nem téged jelöltelek volna.de te lázadtál érte hogy te kevesebb csoportmeccset játszottál.akkor miért nem vállaltad a meccset?ez a szánalmas.gondolom azért nem vállaltad,mert igy tudod mondani hogy én voltam a gyenge láncszem.ami még igy sem igaz.meg ha azt gyengének tartod aki nyer meg van egy 3ik helye,akkor mit szóljanakazok a csapatok akiknél senki nem nyert egyet sem.

ez egy játék volt ,de te kurva komolyan vetted.én egyszer sem szóltam rosszat sőt még úgy emlékszem dicsértük is egymás teljesítményét.a csoprtmeccsek blöffjeimet is mindig mondtam hogy mikor mire tettem/online/.ott miért nem basztál le hogy kockáztatok?sőt a döntőben még feszesebben is játszottam.

az meg várható minden olyan sportágban ahol többen vannak egy csapatban hogy van olyan aki néha nem szerencsés,vagy van rossz napja.ezért csapat.de aki megsem próbál játszani az nálam nem csapattag.ez olyan mintha valaki nem mer 11est rúgni a meccs végén,de ha kimarad akkor ő az első aki lebassza vétkest.
Előzmény: Pillangó (215)