fairytale
2008.08.23
|
|
0 0
296
|
Hah, azért ez szép, mikor te akarod kinyitni a szemem, akinek szemellenző van előtte. Nem drágám, nekem n em lassú a felfogásom, de úgy tűnik, te már olyan szinten vagy agymosott, hogy teljesen mit mond neked az ember, lényeg, hogy bele lehessen kötni Gyurcsányba. Specel van valóban rengeteg hibája, de az, hogy felhívta magyarország első olimpiai aranyérmesét, nem hiba, hanem egy olyan gesztus, amit meg kellett tennie. Közleményben pedig azért adták ki, mert hírértéke van. Egyébként egyáltalán nem vagyok abban biztos, hogy ha nem adják hírül ezt a gesztust, akkor most nem egy olyan topikba irogatunk, hogy Gyurcsány nem volt képes gratulálni a győztesnek. Szóval kicsit gondolkodj el a saját és a hozzád hasonlóképpen gondolkodók reakcióin kicsit. Én nem vagyok belegárgyulva a politikába, sőt tisztában vagyok azzal - mivel elég közelről szemlélhetem a dolgokat - hogy a politikusok a legkevésbé vannak egymás ellen, mint ahogy azt elérték a civilekkel. Meglepődnél, ha megtudnád, ki milyen jó barátja, üzlettársa annak, akit a képernyő előtt ülve elmond mindennek. Az csak játék, pontosabban cirkusz. Ugyhogy köszi, de az én életem nem Orbán Viktor árnyékában telik el. Annyit az az ember számomra nem ér, hogy vele foglalkozzam mindig! |
Előzmény: marmota (277)
|
|