r1 Creative Commons License 2008.08.23 0 0 250
Szia!
A bejelentesek kozeledtevel egyre tobbszor benezek, mert a friss hirek, ujdonsagok, velemenyek engem is eredekelnek, de tanacsra is szuksegem volt.
En minden normalis dslr szett arat nagyon magasnak latom az atlag magyar fizeteshez kepest (ha valaki nem munkara veszi).
Szerintem az 5D-det vagy most kellene eladni (ha cserelni akarsz) vagy a cserevel ki kellene hagyni egy lepcsot, mert ugy is csak reszben kapod meg amit keresel, kepminosegben pedig aligha lesz eszreveheto kulonbseg.
A kivansaglistad jogos, de ennek az A900 fog talan legtobb parametereben megfelelni.
Fogasa szamomra kerdeses, de a kezelhetosege szerintem ennek lesz a legjobb (az A700-bol kiindulva). A keresoje is ennek a vaznak a legvilagosabb a kulonleges megmunkalasu mattuvegnek koszonhetoen. Feludules belenezni a tobbihez kepest. AF-et nem tudom milyen lesz, a kisteso sem lassu, de (abbol nekem az E3-e es a D300-e tunik a leggyorsabbnak). Keves fenyben es homogen teman bolti korulmenyek kozott a D300-e nekem hatarozottan haraposabbnak tunt a D3 es a D700-nal is. Elore lathatolag a kijelzo is az A900-ban lesz a legnagyobb. - Na a finom felbontasu erzekelorol mar nem vagyok meggyozodve, mert nekem az exmor nev hallatan labrazasom lesz es ebbol a szempontbol meg mindig az 5D tunik nekem a legjobbnak.
Objektivek: kell meg ido mire a Zeiss lefedi a szukseges tartomanyt, de mar most is van 1-2 jo darab (pl Zeiss 85/1,4 es 135/2,8 szemet gyonyorkodteto darabok, persze jo lenne ha SSM lenne).
http://www.photozone.de/
Előzmény: seeman (249)