Törölt nick
2008.08.22
|
|
0 0
136
|
Oké hozzászólok... Lehet kiábrándító leszek számodra... Én, jómagam, egy tizenéves gimnazista srác vagyok. Szeretem a németet, amit eddig sikerült elérnem, azt a remek általános iskolai és gimnáziumi német tanáraimnak köszönhetem illetve annak, hogy hatodikos koromtól több német tévéműsort nézek mint magyart... :) Bár ez még nem jelenti azt, hogy 'hű de nagy ész' németes vagyok... :D Ezért ilyen nyelvtani, szóbeli stb vitákba nem bocsátkozom, őszintén nem is tudnék, mivel nem is vagyok olyan szinten... Egy ÖSD Mittelstufe-hoz szerintem nem is kell olyan nagy tudás, ha jó beszélőkéje van az embernek és tudja jól használni a megtanított nyelvtant, akkor simán nyelvvizsgázhat. Hát igen, én az Akadémiai Kiadó kétnyelvű szótárát használtam, nekem nincs olyan tapasztalatom se, hogy melyik a jó és melyik a rossz szótár, ilyen volt és kész, a semminél az is több volt. :D Csak azt nem értem miért (már bocs) ferdítettél témát??? Ketten reagáltak arra, amit írtál és te elkezdesz nyelvvizsgákról írni. Ez nekem valahogy nem tiszta... Az élményeimet, tapasztalataimat pedig szívesen osztottam meg veled. :) |
Előzmény: Törölt nick (132)
|
|